Suomi keskustelu bb suihku

Suomi  keskustelu bb  suihku Johannan anti talossa oli nähty siinä kohtaa kun tämä kävi ekan kerran alasti suihkussa. Muuten oli omissa oloissaan ja keskittyi omaan. Vierailija: "Vai onko? En ole ainakaan nähnyt vielä yhtään kuvaa sieltä. Muiden maiden BB:ssähän myös suihkukamerat ovat aivan arkipäivää, josta. Aloita uusi keskustelu. Keskustelu | Aihe vapaa >. Valitse keskusteluaihe tykkäykset: 0. http://fi//08/26/big-brother-suomi-suihkukuvat/:D. Tiina suihkussa thefairhavenproject.com?file=tiina thefairhavenproject.com

Keskustelu24 · Viihde ja kulttuuri · Tv ja radio · Tv-sarjat · Big Brother · Big Brother ; Minna suihkussa. Minna suihkussa. 24/7. Tämä ei ole niin kuin bb, että kaikki suihkussa käyntiä ja paskalta istumista myöten on 24/7 kaikkien nähtävillä.

Uskon (no ainakin toivon) että. Aloita uusi keskustelu. Keskustelu | Aihe vapaa >. Valitse keskusteluaihe tykkäykset: 0. http://fi//08/26/big-brother-suomi-suihkukuvat/:D.

Keskustelu24 · Viihde ja kulttuuri · Tv ja radio · Tv-sarjat · Big Brother · Big Brother ; Minna suihkussa. Minna suihkussa. 24/7. Vierailija: "Hiukset ovat ainakin aina sen näköiset ettei ole pessyt tai harjannut niitä ikinä". Johannan anti talossa oli nähty siinä kohtaa kun tämä kävi ekan kerran alasti suihkussa. Muuten oli omissa oloissaan ja keskittyi omaan.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail